Kurssit

Satuhieronta

Satuhieronta on satujen yhdistämistä kosketukseen ja kevyeen hierontaan. Se on rentoutumista ja rauhoittumista, läsnäoloa ilon ja leikin kautta. Tällä lapsilähtöisellä ja luovalla menetelmällä on myönteisiä vaikutuksia niin lasten kuin aikuistenkin hyvinvointiin. Satuhieronta parantaa lapsen itseluottamusta, kehittää motoriikkaa ja sosiaalisia taitoja, lievittää stressiä ja helpottaa nukahtamista. Satuhieronta luo aitoja yhdessäolon hetkiä ja auttaa aikuistakin rentoutumaan. Tervetuloa läsnäoloon, iloon ja rentoutumiseen!

Satuhieronnan ydinasioita

Silloin, kun tarvitaan hengähdystaukoa ja tapoja rentoutua.

Satuhierontatuokioita vanhemmille

Voimaantumista, rentoutumista, yhteyttä omaan itseen, oman hyvinvoinnin vaalimista, satuhierontaharjoituksia. Vanhemmille suunnatuissa satuhierontatuokioissa teemme runsaasti erilaisia satuhierontaharjoituksia, jotka ovat suoraan vietävissä omaan arkeen lasten kanssa. Satuhierontatuokio tarjoaa mahdollisuuden tutustua satuhierontaan ja saada samalla itsellesi ihanan rentouttavan oman hetken.

Osallistujilta saatua palautetta

Olen todella tyytyväinen että osallistuin kurssille. Kotona olemme tehneet iltaisin satuhierontaa ja lapset pyytävät: Lisää, lisää, tee vielä lisää.

Kiitos ihanasta rentouttavasta päivästä. Sain paljon käytännönläheistä tietoa ja taitoa siitä, kuinka tehdä satuhierontaa kotona ja muillekin lapsille.

Kokemus hierottavana olemisesta ja hierojana olemisesta oli miellyttävä.

Rauhallinen ja seesteinen tunnelma, se oli tärkeä. Huomasin, että tänne tulee niin positiivisella mielellä (heti jo tullessa vastaanotto), että ihmiset ja tunnelma oli tosi isossa roolissa. Kiitos, Heli, sain paljon.

Kaunis musiikki, hyvät käytännön hieronnat, rauhaisa päivä.

Satuhierontatuokioita vanhemmille ja lapsille

Myönteistä yhteyttä, iloa, leikkiä, voimaannuttavia satuja, läsnäolevaa vanhemmuutta, rentoutumista ja satuhierontaharjoituksia. Satuhierontatuokioissa on vuorotellen liikunnallisia osuuksia ja satuhierontaa. Tuokioissa on myös elämyksellisiä elementtejä, kuten pumpuleita, höyheniä ja hallaharsoja.

Satuhierontatuokiot on suunnattu 4-vuotiaille ja sitä isommille lapsille yhdessä aikuisen kanssa.

Tervetuloa läsnäoloon, iloon ja rentoutumiseen!

Osallistujilta saatua palautetta

Sadut olivat hyvin valittuja ja lorut hierontaliikkeineen kulkivat hyvin mukana. Tämä oli ihana ja harvinaislaatuisen hyvä tapa tutustua kummityttöön paremmin ja lisätä läheisyyttämme.

Ihanaa lämpöä ja läheisyyttä lapsen ja vanhemman välillä. Lapset jaksoivat keskittyä ihanien jaloitteluiden ansiosta. Kotona vielä mietittiin kovasti miten se jänis loikki ja miten karhu tallusti. Lapseni tuumasi: meinasin nukahtaa hierontaan! Eikö se silloin ole hyvän rentoutumisen merkki :)

Liikunnalliset osuudet olivat hyvää vastapainoa seesteisemmille rentoutuksen hetkille, auttoi leikki-ikäisiä keskittymään. Ryhmämme oli pieni ja intiimi, mutta luulen, että Heli olisi ohjaajana saanut vedettyä isommankin ryhmän lämminhenkisellä ja läsnäolevalla tavallaan. Kiitos — voin lämpimästi suositella kaikille!

Lisätietoja: