Verkkovalmennus

Kasvun Taika järjestää kursseja myös verkossa. Tarjoan samoista aiheista kursseja, ja .

Voimavaroja vanhemmuuteen

Voimavaroja vanhemmuuteen -verkkovalmennus on suunniteltu sinun hyvinvointisi tukemiseksi. Saat keinoja hyvinvoivaan vanhemmuuteen, omaan ajanhallintaan ja jaksamiseen.

Myrskyn sydän

Myrskyn sydän -verkkovalmennus on suunnattu sinulle, joka haluat löytää rauhallisia ja tietoisia toimintatapoja lapsen raivotessa.

Myönteisiä keinoja kasvatukseen

Tuntuuko, että kasvatuskeinot ovat vähissä ja arjen kiireet ja haasteet vievät mehut? Haluatko rauhallisemman ja positiivisemman perhe-elämän? Verkkovalmennuksessa kiinnitämme huomiota positiiviseen, rakentavaan vuorovaikutukseen ja myönteisiin kasvatusmenetelmiin.

Kiukun kesyttäjät – tunnetaitoja lapselle ja vanhemmalle

Tunnetko välillä keinottomuutta lapsen raivareiden äärellä? Valmennuksen myötä opit ymmärtämään paremmin lastasi ja hänen tunteitaan sekä saat keinoja pysyä rauhallisena haastavissa tilanteissa.

Avaa vaativuuden tunnelukkoa

Tunnetko jatkuvaa riittämättömyyttä ja paineen tunnetta, että sinun pitäisi tehdä enemmän ja paremmin? Kuormittuuko elämäsi sillä, että sinun pitää suoriutua jokaisella elämänalueella niin hyvin? Valmennuksessa opit tunnistamaan tilanteet, joissa vaativuuden tunnelukko on läsnä ja opit himmentämään tunnelukon vaikutusta elämässäsi. Opit keinoja muuttaa itsekriittistä ajatteluasi itsemyötätuntoisempaan suuntaan.

Työkaluja haastavien tunteiden kohtaamiseen

Tuntuuko sinusta välillä, että tunteet musertavat sinut alleen? Kihisetkö usein kiukusta, muserrutko häpeän alle tai tuntuuko, että katkeruus vie iloa elämästäsi? Verkkovalmennus on tehty, jotta sinä opit suhtautumaan kaikkiin tunteisiisi ystävinäsi ja saat keinoja tunteiden kohtaamiseen, säätelemiseen ja purkamiseen.

Työkaluja tunnekehoyhteyden vahvistamiseen

Tuntuuko sinusta, että elät ilman todellista yhteyttä itseesi ja tunteisiisi? Kaipaatko elämääsi lisää elävyyttä ja iloa? Onko sinulla keinoja tunteiden käsittelemiseen ja purkamiseen niin, etteivät ne jää kuormittamaan kehoasi ja mieltäsi? Tunnekehoyhteyden vahvistaminen vaikuttaa siihen, että tunteet eivät tunnu sinusta enää pelottavilta ja liian vaikeilta kohdattavaksi.