Luennot

Myönteisiä keinoja kasvatukseen

Tuntuuko, että keinot ovat vähissä ja arjen kiireet ja haasteet vievät mehut? Haluatko rauhallisemman ja positiivisemman perhe-elämän? Kurssilta saat välineitä omaan jaksamiseen vanhempana ja konkreettisia keinoja lasten haastavan käytöksen kohtaamiseen. Kiinnitämme huomiota positiiviseen, rakentavaan vuorovaikutukseen ja myönteisiin kasvatusmenetelmiin.

Kurssi on suunnattu kaikille vanhemmille, jotka haluavat pohtia omaa vanhemmuuttaan ja oppia myönteisiä kasvatusmenetelmiä. Kurssin työmenetelmiä ovat alustukset ja pohdinnalliset tehtävät. Kurssi pohjautuu ratkaisukeskeiseen ajattelutapaan ja positiiviseen psykologiaan. Tule näkemään lapsesi uusin silmin ja voimaantumaan vanhemmuuden hetkistä!

Esimerkkejä kurssin sisällöstä:

Kurssi kestää 3‒4 iltaa.

Yleisöltä saatua palautetta

Kiitokset kurssista; paljon ajattelemisen aihetta ja sisäistettävää tarttui mukaan.

Upeasti koostettu, paljon infoa sisältänyt kurssi. Ihana altistaa itsensä omien toimintatapojen peilaamiselle ja löytää niitä uusia, toimivampia! Hyöty on välitön.

Hyvä kurssi ja materiaalit. Paljon arvokasta asiaa. Useita käytännön neuvoja ja vinkkejä arkeen. Hyvä ja käytännönläheinen luennoitsija. Kiitos!

Sain paljon hyvää ajateltavaa niin kasvatukseen kuin parisuhteeseen ja omaan henkiseen kasvuun.