Kasvun Taian blogi

Aiheita

7.1.2015
Jaa kavereille:

Satuhierontatunteja alkuvuodesta

Satuhieronta on rentoutumista ja rauhoittumista kosketuksen, ilon ja leikin kautta. Satuhieronta mahdollistaa jakamattoman huomion hetkiä ja nähdyksi tulemista. Satuhieronnan ydinasiat ovat: Olen tässä sinua varten. Olet arvokas ja tärkeä. Vanhempien ja lasten yhteiset satuhierontatunneilla on myönteistä yhteyttä, iloa, leikkiä, voimaannuttavia satuja, läsnäolevaa vanhemmuutta ja rentoutumista ja satuhierontaharjoituksia.

Vanhempien ja lasten yhteiset satuhierontatunnit on tarkoitettu n. 1½-vuotiaille ja sitä isommille lapsille ja vanhemmille. (Vauvat voivat olla mukana tunneilla köllöttelemässä alustoilla tai nukkumassa.) Satuhierontatunnin aikana teemme satuhierontaharjoituksia teeman mukaisesti ja leikimme muitakin pieniä teeman mukaisia vuorovaikutusleikkejä.

Alkuvuoteen olen suunnitellut kaksi teemaa:

Talvinen metsä

Mitä eläimiä metsässä kulkee talvella? Millaisia jälkiä niistä jää lumeen? Leikimme hallaharsoilla ja pumpulipalloilla ja teemme metsän eläimiin liittyviä satuhierontaleikkejä.

Merimaailma

Kaloja, valaita, merihevosia, meritähtiä. Mitä kaikkea meressä voi olla? Voiko merestä löytää myös aarteen? Teemme mereen ja kaloihin liittyviä vuorovaikutusleikkejä ja satuhierontaharjoituksia.

Satuhierontatunnit lapsille ja vanhemmille yhdessä

aika teema paikka
pe 30.1. 9.30‒10.30 Talvinen metsä Tanssistudio Sahrami, Tikkurila
pe 6.2. 9.30‒10.30 Merimaailma Tanssistudio Sahrami, Tikkurila
ma 9.2. 10.00‒11.00 Talvinen metsä Mommy&Me, Kulosaari
ma 23.2. 10.00‒11.00 Merimaailma Mommy&Me, Kulosaari

Tunnin hinta: 15 €/kerta. Jos osallistuu molemmille kerroille, tunnin hinta on 12 € (eli yhteensä 24 €).

Ilmoittautumiset: heli@kasvuntaika.fi

Koe satuhieronnan taika turvallisessa ilmapiirissä oman ohjaajasi opastuksessa. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan satuhieronnan maailmaan!

Avainsanat: hyvinvointi, koskettaminen, läsnäolo, rentoutuminen, satuhieronta, satuhierontatunnit, vanhemmuus