Rekisteriseloste

Rekisteriseloste on henkilötietolain (523/1999) 10 § mukainen.

Kasvun Taian sähköpostilistalle kirjautumisen yhteydessä luovutetaan nimi ja sähköpostiosoite Kasvun Taian käyttöön. Käytöstä vastaa Heli Mäkelä, joka lupaa käyttää tietoja vain Kasvun Taian sähköpostilistan jäsenille hyödyllisen tiedon jakamiseen.

Yksityisyys ja tietosuoja

Kasvun Taian asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Kasvuntaika.fi-sivustolla ei säilytetä pankkiyhteystietoja eikä luottokorttitietoja.

Rekisterinpitäjä Heli Mäkelä, Kasvun Taika (Y-tunnus: 2635220-7)
www.kasvuntaika.fi
heli@kasvuntaika.fi
Rekisterin nimi Kasvun Taian sähköpostirekisteri
Rekisterin pitämisen peruste Henkilö on rekisteröitynyt Kasvun Taian sähköpostilistalle.
Rekisterin käyttötarkoitus Rekisterin käyttötarkoitus on Kasvun Taian sähköpostilistalaisille hyödyllisten asioiden tiedottaminen ja asiakasrekisterin ylläpitäminen. Rekisteriä käytetään myös asiakaskyselyihin ja tiedottamiseen, toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja ei missään tapauksessa luovuteta kolmansille osapuolille.
Rekisterin sisältämät tiedot Nimi, sähköpostiosoite
Tietojen luovutus Rekisteriä ei luovuteta sivullisille.
Rekisterin suojaus Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla tietokoneella. Päivitykset tapahtuvat sähköpostin ja verkkosivun avulla, ja yhteydet ovat mahdollisuuksien mukaan salattuja (HTTPS, IMAPS, SMTPS).
Rekisteritietojen tarkistaminen Henkilöllä on oikeus tarkastaa häntä koskevat rekisteritiedot henkilötietolain 26 § mukaisesti. Henkilö voi myös pyytää korjaamaan häntä koskevia tietoja tai poistamaan hänet sähköpostiosoitelistalta ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään tai uutiskirjeessä mainittuun osoitteeseen.