Luennot

Uniluennot

Miten teillä nukutaan? Pienen lapsen unen määrä on yhteydessä vanhempien jaksamiseen. Vanhempien jaksamiselle on tärkeää lepo ja uni.

Miten pidän onnistuneen unikoulun? Miten yöt saadaan omistetuksi unelle? Millainen on lapsen normaali yörytmi? Miten voin opettaa lapseni nukahtamaan itsekseen?

Luennolla käydään läpi pienten lasten yöelämää. Saat vinkkejä, miten sinä ja lapsesi saatte paremmat unet.

Luennolla kerrotaan, millaista on pienen lapsen uni (unen tarve, unen rakenne, yöheräilyn yleisyys, nukahtamisvaikeudet), mitkä ovat lasten yleisimpiä univaikeuksia ja mitkä ovat unipulmien taustalla vaikuttavia tekijöitä. Millaisia käytännön keinoja unihäiriöiden hoitamiseen on?

Sisältöjä

Unikouluohjaus

Tarjoan myös yksilöllistä unikouluohjausta.

Uniluentokutsut

Voit tilata myös uniluentokutsut tuttavaporukallesi.

Tutustu verkkovalmennukseen Yökukkujasta nukkujaksi – tukea unikoulun toteuttamiseen.

Yleisöltä saatua palautetta

Luento oli tosi kattava ja asiapitoinen. Arvostan myös sitä, miten toit esille useita erilaisia vaihtoehtoja ja huomioit, miten jokaisen perheen tilanne on erilainen ja unikoulu tulee räätälöidä jokaisen tilanteen mukaan.

Kiitokset antoisasta luennosta. Luennolta sai hyvän kokonaiskuvan vauvan unesta, joka auttaa ymmärtämään sitten kotona pinniksen äärellä, miksi minun vauvani nyt käyttäytyy näin.

Uniluento oli kattava ja hyvä. Hienoa, että teet näin tärkeää työtä.

Luento oli erittäin antoisa ja tunnelma välitön. Sain monia ideoita ja oivalluksia, joita aloin heti toteuttaa. Varmuus omaan toimintaan kasvoi! Sain myös paljon sellaista tietoa, joka selitti, miksi vauva toimii näin ja miksi yömme eivät ehkä toimi. Tuntui, että ehkä tämä vielä tästä!

Voin lämpimästi suositella luentoa kaikille pienten lasten vanhemmille, joiden lapsilla on vähänkään uniongelmia. Todella hyvä 1½h tietopaketti, joka jokaisen vanhemman olisi hyvä kuulla. Luennolle saa ottaa vauvansa mukaan; tunnelma oli rento, ja tällainen lastenhoito-ammattilainenkin oppi uutta. Menkää ihmeessä kuuntelemaan!

Uniluento on ollut hyvä perusta uniasioita pohdittaessa, ja olen sitä suositellut lämpimästi eteenpäin myös muille vauvaperhetuttaville. Pitämäsi luento on tuonut paljon ymmärrystä vauvan uniasioille.

Kirjoituksia uniluennoistani