Kurssit

Vauva- ja taaperosirkus

Vanhemman ja lapsen yhteisessä sirkusharrastuksessa harjoitellaan akrobatiaa, tasapainoilua ja tehdään välinekokeiluja huiveilla, pienillä palloilla ja leikkivarjolla. Lisäksi yhdistämme loruja sirkusteluun. Harjoitukset ovat yhteisiä lapselle ja vanhemmalle.

Taapero- ja vauvasirkus on hauskaa yhdessä tekemistä ja temppuilua. Myös aikuinen saa tunneilla liikuntaa. Taapero- ja vauvasirkus kehittää molempien koordinaatiota, kehonhallintaa ja tietysti myös yhteistä vuorovaikutusta.

Kurssille ilmoittaudutaan joko Holvi-verkkokaupan tai yhteistyökumppaneiden kautta. Osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kasvun Taian verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Ilmoittautuminen on sitova. Sairastumistapauksissa maksun voi saada takaisin lääkärintodistusta vastaan. Saatte osallistujakirjeen sähköpostitse noin viikkoa ennen kurssin alkua.

Osallistujilta saatua palautetta

Taaperosirkus oli 1 v 4 kk ikäiselle touhukkaalle ja reippaalle tytölle erittäin mukava puuhahetki: iloinen tunnelma, muiden taaperoiden kanssa samassa tilassa touhuaminen ja temppujen opettelu oli välillä suorastaan riemukasta. Mielenkiintoista oli huomata miten mm. tasapainoharjoituksissa kehitys oli todella nopeaa heti ensimmäisen kerran jälkeen.

Vauvasirkuskurssi oli tosi hauska. Sain myös paljon vinkkejä siihen, mitä voin tehdä kotona vauvan kanssa.

Pidimme taaperosirkuskurssista lapseni kanssa todella paljon! Temppuja tehtiin todella monipuolisesti. Aivan ihana, lisää tällaista!

Taaperosirkuskurssi oli ihana elämys! 2-vuotias poikani oli kurssilla ihan elementissään! Puhui kurssin jälkeen ratikassa ja metrossa vieraille tädeille (oltiin kurssilla, silkuskurssilla - kivaa!). Poikani on liikunnallinen ja rakastaa temppuja, hänelle kurssi oli juuri paikallaan! Temput ja leikit olivat ihania, niitä harjoittelimme myös kotona ja usein pojan itsensä aloitteesta (mamma, tlapetsitaiteilija?! - mamma, tlapetsikiikku!!, seisoo päällää). Kurssille oli aina ihana tulla, tunnelma oli innostava ja lämminhenkinen niin pienille kuin aikuisillekin. Ohjaaja oli innostava ja taitava pienten kanssa. Kurssilla oli sopivassa suhteessa temppuja ja leikkejä/lauluja. Oli myös kiva että asiat toistuivat, lapset oppivat ja tunnelma oli turvallinen.