Kurssit

Vauvahieronta (1‒6 kk)

Vauvahierontakurssilla keskitymme pienen vauvan hieronnan ja kosketuksen erityispiirteisiin. Vauvahieronnalla on sekä fyysinen että psyykkinen vaikutus lapseen. Vauvahieronta rentouttaa ja rauhoittaa lasta. Kosketuksen lisäksi vauvahieronta on seurustelua vanhemman ja lapsen välillä.

Kurssi kokoontuu kolmesta viiteen kertaa. Joka kerralla vauvasi saa ohjatun koko kehon hieronnan. Riittävä harjoittelu ja hyvät ohjeet varmistavat, että hieronta sujuu hyvin kotona myös kurssin jälkeen. Lisäksi saat neuvoja mahdollisten vatsaongelmien hoidosta sekä kosketuksen ja hieronnan positiivisista vaikutuksista vauvaan. Teemme pieniä loruleikkejä, joissa hyödynnetään opittuja hierontataitoja.

Ota vauvalle mukaan oma makuualusta sekä pyyhe tai viltti. Hieronnan aikana vauva on vaippasillaan. Lämpimästi tervetuloa opiskelemaan tämä ihana ja hyödyllinen hoitomuoto!

Kurssihintaan sisältyvät hierontaohjeet ja loruleikit monisteina.

Seuraavat kurssit – ilmoittaudu mukaan!

aika paikka hinta ilmoittautumiset
to 25.10.–22.11. 14.15‒15.00 Tanssila, Haagan studio, Matkamiehentie 6, Helsinki 70 €/5 kertaa Vipeltävä Siili
ma 26.11.–17.12. 11.30‒12.30 Mommy & Me, Kulosaaren puistotie 42, Helsinki 68 €/4 kertaa Kasvun Taika

Kurssille ilmoittaudutaan Holvi-verkkokaupan tai yhteistyökumppaneiden kautta. Osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kasvun Taian verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Ilmoittautuminen on sitova. Sairastumistapauksissa maksun voi saada takaisin lääkärintodistusta vastaan. Saatte osallistujakirjeen sähköpostitse noin viikkoa ennen kurssin alkua.

Osallistujilta saatua palautetta

Kurssin mukavista hierontatuokioista nauttivat sekä vauva että äiti.

Kurssilla oli eri-ikäiset osallistujat huomioiva rauhallinen ja lempeä opetustyyli, hierontaa ja tietoa.

Kurssilta sai hyvät taidot vauvahierontaan, ja kotona on kiva jatkaa tästä.

Kiitos asiantuntevasta ja hyödyllisestä vauvahierontakurssista. Sopivan kokoinen ryhmä ja kurssimateriaali. Olisimme viihtyneet pidempäänkin.

Kiva kurssi. Hieronta- ja musiikkileikit hauskoja.

Opitut hierontaotteet ovat helppoja, ja niitä voi hyödyntää kotona myös isompien sisarusten kanssa.

Ihana ope, kivan vauvalähtöistä. Sain oppeja kotiin ja myös materiaaleja.