Kasvun Taian blogi

Aiheita

6.12.2016
Jaa kavereille:

Kaksi ihanaa toiminnallista joulukalenteria

Joulumaa

Joulukuu on jo hyvässä vauhdissa. Jouluun sisältyy paljon tunteita ja myös pitäisi-ajatuksia. Pitäisi lähettää joulukortit, rakentaa lapsille unohtumaton ja ihana joulu, tehdä jouluruuat, kestitä koko suku tai kiitää joulunpyhinä kyläpaikasta toiseen. Ihanan joulurauhan sijaan moni kokee stressiä ja riittämättömyyttä.

Tärkeintä joulussa on kuitenkin yhdessäolo ja lapselle annettu aika. Läheisyys. Olen löytänyt kaksi ihanaa joulukalenteria, joissa korostuu aikuisen ja lapsen yhteinen aika ja haluan vihjaista näistä ihanista joulukalentereista myös teille.

Neuvokas perhe -fb-sivustolla avautuu päivittäin Hyvän mielen joulukalenteri, jossa aikuinen ja lapsi pääsevät yhdessä kokeilemaan liikunnallisia tehtäviä ja pariakrobatiaa esimerkiksi joulupaketin tai joulutähden tekemisen merkeissä. Neuvokas perhe -sivustolla on myös hauska Olohuonesirkus, jossa on vinkkejä lapsen ja aikuisen yhteiseen sirkusteluun.

Satuhieronnan nettisivuilla avautuu ihana satuhieronnan joulukalenteri, jossa on joka päivälle ennen joulua upouusi satuhieronta. Satuhieronta tuo läheisyyttä ja läsnäoloa aikuisen ja lapsen suhteeseen. Minun kirjoittamani satuhieronta Mauri-tontusta ja joulun taiasta avautui viidennessä luukussa.

Meillä on kokeiltu molempia joulukalentereita, ja seuraamme innolla, millaisia luukkuja vielä ehtii avautua ennen joulua.

Ihania ja stressittömiä yhdessäolon hetkiä perheellesi!

Avainsanat: satuhieronta